Online CO2 calculator

De CO2 calculator maakt snel inzichtelijk welke milieuwinst u kunt boeken met Bio-Base(d) afvalzakken!

Bio-Base(d)

Vanaf nu is er Bio-Base(d)! Deze afvalzakken zijn onmisbaar in het dagelijkse (bedrijfs)leven als duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen voor uw bedrijf belangrijk is. Bio-Base(d) afvalzakken zijn geproduceerd op basis van 85% suikerriet! Door gebruik te maken van deze grondstof is er geen sprake van een CO2 uitstoot, maar een CO2 inname van wel 1,3 keer het gewicht van de zak. De Bio-Base(d) zakken zijn bovendien compleet recyclebaar en volledig certificeerd (TÜV / ISO / OK biobased).

Open productgroep

Afvalzakken

Afvalzakken zijn onmisbaar in het dagelijkse (bedrijfs)leven. Het is van groot belang voor de hygiëne op kantoor of in huis. Daarom is het van essentieel belang dat de zakken van goede kwaliteit zijn en niet doorscheuren.

Bij de zakken van Base Packaging hoeft u hier niet bang voor te zijn. Onze zakken zijn erg stevig, worden altijd hetzelfde verpakt en zijn uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen, diktes en kleuren.

Open productgroep

Pedaalemmerzakken

Ook voor die kleine afvalbakjes in bijv. het toilet of de keuken hebben wij de juiste zak. Deze pedaalemmerzakken zijn misschien kleiner dan de gebruikelijke afvalzakken, maar niet minder belangrijk. Deze zakken leveren wij in verschillende kleuren en afmetingen, maar allen van uitstekende kwaliteit!

Wilt u meer informatie over een product of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Open productgroep

Overige zakken

Naast afvalzakken en pedaalemmerzakken kunnen we u ook voorzien van een aantal andere soorten zakken. Denk hierbij aan kleine gripzakjes met druksluiting of grote puinzakken voor op de bouwplaats. Deze zakken kunnen wij in verschillende maten en diktes uit voorraad leveren.

Wilt u meer informatie over een product of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

Open productgroep

Folie

Base Packaging levert verschillende soorten folie en stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Deze folies kunnen wij uit voorraad leveren in verschillende afmetingen, kleuren en diktes. Denk hierbij aan handwikkelfolie, machinewikkelfolie, bouwfolie en buisfolie.

Wilt u meer informatie over een product of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Open productgroep

Tassen

Naast afvalzakken en folies hebben wij ook plastic tassen in ons assortiment. Wij kunnen plastic tassen in alle soorten en maten uit voorraad leveren. Neutraal transparant of in de kleur die u wenst. Zelfs uw eigen logo kan erop gedrukt worden! Zo heeft u altijd de perfecte tas op tijd in huis.

Wilt u meer informatie over een product of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

Open productgroep

Overig

Als totaalleverancier kunnen we ook voorzien van verschillende disposables. Denk hierbij aan producten als handschoenen, drinkbekers of schoenovertrekken. Onze lijn disposables voldoet aan de hoogste eisen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan artikelen voor het verpakken & verzenden van uw producten. Wij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van allerlei producten die u nodig heeft voor het versturen van webshopbestellingen naar uw klanten.

Wilt u meer informatie over een van deze producten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

Open productgroep

Verzenden & verpakken

Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Verzendverpakkingen zijn onmisbaar voor dit soort bedrijven. De producten moeten tenslotte wel heel en zonder schade aankomen bij de klant. Denk hierbij aan noppenfolie ter bescherming, verzenddozen en tape om de dozen dicht te plakken. Alles wat u nodig heeft kunt u op één adres kopen, bij Base Packaging!

Wilt u meer informatie over een product of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

Open productgroep

Totaalpakket bij Base Packaging

Bij Base Packaging zorgen wij voor 100% service! Als totaalleverancier van plastics ontzorgen wij u van bestelling tot levering. 

Lees meer...

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Bij Base Packaging hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat wij onze producten in grote aantallen inkopen bij vaste leveranciers, kunnen we u voorzien van de scherpste prijs!

Lees meer...

Ervaren product- adviseurs

Bij Base Packaging werken wij met ervaren productadviseurs. Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring in de branche en weten waar ze over praten.

Lees meer...

Altijd een snelle levering

Base Packaging levert producten uit voorraad. Zo heeft u uw producten altijd op tijd in huis en grijpt u niet mis!

Lees meer...

Maatwerk is ook mogelijk

Base Packaging kan u voorzien van maatwerk en daardoor de zak produceren die u zoekt. Denk hierbij aan verschillende afmetingen, kleuren of bedrukking.

Lees meer...

Het laatste nieuws

Ocean Clean up onthuld The Interceptor

Vandaag heeft The Ocean Clean-up de uitvinding onthuld om de niet-aflatende stroom van plasticvervuiling naar de oceanen te voorkomen. De Interceptor ™, die sinds 2015 in ontwikkeling is, vormt een aanvulling op de oprichtingsmissie om de wereldzeeën van plastic te bevrijden.

Lees meer...

Bio-Base(d) in de schijnwerpers!

Eind mei zijn de Bio-Base(d) afvalzakken geïntroduceerd. Hét alternatief voor conventionele afvalzakken. Ook in de verschillende media stonden de Bio-Base(d) afvalzakken uitgebreid in de schijnwerpers. Dat maakt ons trots!

Lees meer...

The Ocean Clean-up; System 001/B in gebruik genomen

In de afgelopen update berichten we al over de wijzigingen in het ontwerp van system 001. Het vernieuwde design, system 001/b genaamd, is na een reis van ruim 8 dagen aangekomen op de plek van bestemming. Gereed om in gebruik genomen te worden en te worden onderworpen aan verschillende testen.

Lees meer...

Base steunt goede doel; Alpe d'HuZes 2019

Van 2-7 juni stond het sportieve evenement Alpe d'HuZes op het programma. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Base Packaging draagt dit goede doel een warm hart toe door te sponsoren én zelf mee te fietsen. 

Lees meer...

The Ocean Clean-up; Verbeteringen aan System 001 voltooid!

Afgelopen september werd System 001 voor het eerst ingezet in de Great Pacific Garbage Patch. Het startsein voor de allereerste actie om de oceaan schoner te maken. In een eerder nieuwsbericht melden we al dat er de nodige opstartproblemen waren. Het systeem was onder andere nog niet volledig ‘plastic-dicht’ en liet het nodige plastic nog ontsnappen.

Lees meer...

Persbericht; Base Packaging introduceert Bio-Base(d) afvalzak van groene PE

Het Westlandse bedrijf Base Packaging introduceert vandaag als eerste een milieuvriendelijke afvalzak die voor 85% gemaakt is van suikerrietafval. Door gebruik te maken van deze grondstof is er geen sprake van een CO2 uitstoot, maar een CO2 inname van wel 1,3 keer het gewicht van de duurzame zak. Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Lees meer...

Binnenkort verkrijgbaar; Hét alternatief voor conventionele plastics!

Duurzaamheid en de verpakkingsindustrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De branche vraagt om duurzame verpakkingsoplossingen en steeds vaker is het zelfs een eis. Om plastic is tegenwoordig veel te doen en dat is ons natuurlijk niet ontgaan. Weten wat wij daar aan doen? Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Lees meer...

Recycling van plastic verpakkingen in EU bijna verdubbeld sinds 2005

Het hergebruik van plastic verpakkingsmateriaal in de Europese Unie is sinds 2005 bijna verdubbeld. Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Lees meer...

Ocean Clean-up brengt herkomst plastic afval in het milieu in kaart

Onderzoekers van The Ocean Clean-up zijn gestart met een onderzoek naar de herkomst van plastic afval in het milieu. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Lees meer...

Ocean Clean Up zet System 001 in!

Ocean Clean Up heeft ruim 4 weken geleden 'System 001' ingezet in het Great Pacific Garbage Patch. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Lees meer...

Eigen Base Packaging vrachtwagen

Heeft u hem al zien rijden? De nieuwe Base vrachtwagen is gearriveerd!

Lees meer...

NOS artikel: 250 soorten plastic echt nodig?

Op 15 januari verscheen het artikel op NOS: 'Is het nu echt nodig om 250 verschillende soorten plastic te gebruiken?' Wat houdt dit precies in?

Lees meer...

NOS artikel: Multinationals pakken plastic afvalberg aan

Op 28 januari verscheen het artikel op NOS: 'Multinationals pakken plastic afvalberg aan, maar is het genoeg?' Wat heeft dit voor gevolg?

Lees meer...

NOS artikel: China wil ons plastic afval niet meer

Op 8 januari 2018 verscheen het artikel op NOS: 'China wil ons plastic afval niet meer recyclen, dus verbranden we het maar.' Wat betekent dit?

Lees meer...

Folder Best Packaging Group

De folder van de Best Packaging Group is uit! Wilt u meer weten over de bedrijven die zijn aangesloten bij de Best Packaging Group? Vraag dan snel de folder bij ons aan.

Lees meer...

Base member of the Best Packaging Group

Sinds maart 2015 is Base Packaging aangesloten bij de Best Packaging Group. Dit is een groep van verpakkingsspecialisten die elkaar versterken in verschillende sectoren.

Lees meer...

Base behaalt het BRC certificaat 2018

Het BRC certificaat van Base Packaging is weer verlengd voor het jaar 2018. Dit houdt in dat onze producten gekeurd zijn op het gebied van voedselveiligheid.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen!

Ongeveer één keer per maand verstuurt Base een nieuwsbrief naar klanten en geïnteresseerden. U bent hiermee als eerste op de hoogte van nieuwe producten of leuke aanbiedingen!

Lees meer...

De brochure van Base Packaging is verkrijgbaar!

Wilt u meer weten over Base Packaging? Waar we voor staan en wat de mogelijkheden bij ons zijn? Vraag dan onze brochure aan met alle informatie over onze passie voor plastics!

Lees meer...

Nieuwe vrachtwagen van de Best Packaging Group

Om nog efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker te kunnen rijden, heeft de BPG nu ook zijn eigen vrachtwagen. Natuurlijk met een frisse, herkenbare bedrukking, zodat u ons van ver aan ziet komen!

Lees meer...