Premium Gold Label - Food save BRC

De Premium Gold Label – Food Save BRC zakken zijn BRC-IOP gecertificeerd, dit houdt in dat de zakken voedselveilig zijn. De zakken zijn gemaakt van nieuw materiaal, waardoor deze ook goed te recyclen zijn.
Ontdek onze Premium Gold Label - Food Save BRC zakken, een vooruitstrevende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en veilige oplossingen voor voedselverpakkingen. Deze zakken zijn gecertificeerd volgens de BRC-IOP normen, wat betekent dat alle gebruikte materialen voldoen aan strenge voedselveiligheidsrichtlijnen. Of het nu gaat om het bewaren, transporteren of presenteren van voedsel, deze (krat)zakken bieden optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

Onze Premium Gold Label - Food Save BRC zakken worden vervaardigd uit nieuw materiaal, een essentiële vereiste voor maximale voedselveiligheid. Tegelijkertijd dragen we ons steentje bij aan een duurzamere toekomst, omdat het gebruikte materiaal volledig recyclebaar is. Hiermee bieden we niet alleen een veilige oplossing voor voedselgerelateerde omgevingen, maar ook een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan verantwoorde recyclingpraktijken.

Kies bewust voor zowel voedselveiligheid als duurzaamheid met onze innovatieve Premium Gold Label - Food Save BRC zakken. Niet alleen voldoen ze aan de hoogste voedselveiligheidsnormen, maar ze zijn ook een stap in de richting van een groenere en meer verantwoorde toekomst.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug