BEERCOO SCHOONMAAK SCOORT DUURZAAM MET BIO-BASE(D)®

Samen werken aan een duurzame schoonmaak: dat hebben de bedrijven Beercoo Schoonmaak, Kroonint BV en Base Packaging gemeen!
Base Packaging heeft in een vruchtbare samenwerking met Kroonint BV een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de verduurzaming van de schoonmaakindustrie door de levering van onze Bio-Base(d)® afvalzakken aan Beercoo Schoonmaakgroep uit Bergschenhoek.
 
Dankzij deze samenwerking is het ons gelukt om in 2023 een indrukwekkende reductie van meer dan 60.000 kilogram CO2-uitstoot te realiseren. Deze prestatie onderstreept het belang en de impact van samenwerken aan duurzame oplossingen.
Wij zijn bijzonder trots om Beercoo Schoonmaakgroep te feliciteren met dit prachtige resultaat.

De inzet van Beercoo voor duurzaamheid in de schoonmaaksector is een inspiratie voor velen en een voorbeeld van hoe bedrijven significante milieu-impact kunnen maken door bewuste keuzes.

Het is een kwestie van tijd dat iedereen in de schoonmaak deze noodzaak gaat inzien en het gebruik van alternatieve duurzame afvalzakken wordt omarmd.

Bij Base Packaging en Kroonint danken wij iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid maakt een wezenlijk verschil in de manier waarop we omgaan met onze planeet.

Wij kijken vol verwachting uit naar de toekomst, waarvan wij langzamerhand zien dat Bio-Base(d) afvalzakken breder worden ingezet in de markt. Ons doel is om een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief te bieden voor traditionele afvalzakken, en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen om onze impact verder te vergroten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst.
 
Ben jij benieuwd naar wat Bio-Base(d) voor jouw organisatie kan betekenen?
Hebben jouw klanten ook behoefte aan duurzame innovatie?
Laat het ons weten, wij nemen je mee in de wereld van Bio-Base(d)® 
 
 
 
 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
+ 31 (0) 174 671 088
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug