Premium Gold Label - 100% Compostable Bags

Alle zakken die onder het merk Premium Gold Label Compostable® vallen zijn gemaakt van composteerbare materialen en hebben dezelfde kwaliteit als onze andere zakken. Als je bedrijf zich meer bezighoudt met duurzaamheid zijn deze zakken de beste optie voor jou.
Maak kennis met ons Premium Gold Label - 100% Compostable bags, vervaardigd uit PLA (polymelkzuur) voor een milieuvriendelijke afvaloplossing. Deze afvalzakken zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, maar dragen ook bij aan een duurzame leefomgeving. Het gebruik van PLA, afkomstig van hernieuwbare bronnen, weerspiegelt onze toewijding om de ecologische voetafdruk te verminderen. 

Ontworpen met duurzaamheid in gedachten, bieden deze composteerbare zakken een verantwoord alternatief voor traditionele plastic opties. Ideaal voor het weggooien van organisch afval, maken deze zakken het mogelijk keuken- en tuinafval te recyclen, waardoor een circulaire economie wordt gestimuleerd. Door te kiezen voor onze Premium Gold Label composteerbare zakken maak je een bewuste keuze voor de planeet en zorg je ervoor dat je afvalverwijdering in lijn is met milieuvriendelijke praktijken. Sluit je aan bij ons in het bevorderen van een groenere toekomst met deze composteerbare zakken, waar functionaliteit en milieubewustzijn samenkomen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug