POOPEES

POOPEES® is het nieuwe merk van onze 100% biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes, een milieuvriendelijk alternatief voor de gangbare plastic varianten die vaak onze natuur vervuilen. In plaats van traditioneel plastic zijn onze POOPEES® zakjes vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen, met maïszetmeel als belangrijkste component. Deze keuze draagt bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert de ecologische impact van de zakjesproductie.

Belangrijk is dat de biologisch afbreekbare zakjes van POOPEES® composteerbaar zijn. Dit betekent dat ze veilig kunnen worden verwerkt in industriële composteerfaciliteiten, waar ze samen met ander organisch materiaal worden afgebroken tot compost. Deze eigenschap draagt verder bij aan het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van de belasting op het milieu.

In een zakelijke context is het bespreekbaar maken van hondenpoepzakjes relevant voor diverse partijen, waaronder vastgoedbeheerders, gemeenteraadsleden, parkbeheerders en bedrijfseigenaren nabij openbare ruimtes.

Hondenpoepzakjes worden in veel steden en gemeenten als noodzakelijk beschouwd, zowel vanuit juridisch als sociaal oogpunt. Dit wordt ondersteund door verschillende redenen, waaronder hygiëne, esthetiek, milieuoverwegingen en wettelijke verplichtingen. Het niet naleven van regels kan leiden tot boetes. Hoewel niet overal wettelijk verplicht, worden hondenpoepzakjes sterk aanbevolen om goede buren en verantwoordelijke huisdiereigenaren te zijn.

De variëteit in hondenpoepzakjes is groot, met opties zoals standaard plastic zakjes, biologisch afbreekbare zakjes, composteerbare zakjes en zelfs geparfumeerde zakjes. Het kiezen van een geschikt zakje, afgestemd op de grootte en behoeften van de hond, is essentieel. Het streven naar milieuvriendelijke opties draagt bij aan een duurzamere omgang met deze noodzakelijke accessoires.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
+ 31 (0) 174 671 088
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug