Premium Gold Label - Certified Prime PE-Bags

De Premium Gold Label – Certified Prime PE-Bags zijn 100% gemaakt van nieuw materiaal (HDPE/LDPE), waardoor deze afvalzakken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze afvalzakken zijn ze makkelijk te recyclen en daarom duurzaam.
Maak kennis met ons Premium Gold Label - Gecertificeerde Prime PE-zakken, vervaardigd uit 100% nieuw materiaal, HDPE (hoge dichtheid polyethyleen). De HDPE staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, waarmee deze afvalzakken zich onderscheiden als de topkwaliteit binnen het Premium Gold Label assortiment.
 
Deze afvalzakken bieden de allerbeste kwaliteit in vergelijking met andere vuilniszakken van het Premium Gold Label. De uitzonderlijke kwaliteit van de afvalzak draagt bij aan een effectief recyclingproces, waardoor de zakken op verantwoorde wijze kunnen worden hergebruikt. Met onze Premium Gold Label - Gecertificeerde Prime PE-zakken ben je verzekerd van een superieure oplossing voor afvalverwijdering die niet alleen hoogwaardig is, maar ook bijdraagt aan duurzame recycling praktijken. Kies voor de topkwaliteit en draag bij aan een milieuvriendelijke toekomst met deze gecertificeerde PE-afvalzakken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug