Premium Gold Label - Certified Prime Recycled

Ontdek onze Premium Gold Label - Gecertificeerde Prime Recycled zakken, vervaardigd uit PCR (Post-Consumer Recycled materiaal), het meest hoogwaardige gerecyclede materiaal. Deze zakken combineren duurzaamheid en milieuvriendelijkheid dankzij het gebruikte gerecyclede materiaal.
Wat deze zakken extra bijzonder maakt, is de 'cirkel' van duurzaamheid. Zowel de Certified Prime PE-bags als de Certified Prime Recycled afvalzakken zijn met elkaar verbonden. Alles wat gerecycled wordt van de Prime PE-bags wordt ingezet om de Prime Recycled zakken te vervaardigen. Dit innovatieve proces verhoogt de duurzaamheid van beide zakken, waardoor ze nog milieuvriendelijker worden. 

Kies voor onze Premium Gold Label - Gecertificeerde Prime Recycled zakken en maak een bewuste keuze voor duurzaamheid. Door deze zakken te gebruiken, draag je bij aan een circulaire aanpak van afvalvermindering en versterk je de positieve impact op het milieu.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug