Vlarema

Vlarema is een afkorting voor "Vlaanderen Recycleert Materialen". Het is een nieuw afvalbeheersplan dat in 2021 in België werd geïntroduceerd. Het doel van Vlarema is om afval te verminderen en de recyclage te bevorderen en een betere afvalsortering door middel van gebruik van transparante zakken.

Base Packaging heeft voor Vlaamse afnemers sinds kort een assortiment Vlarema vuilniszakken op de markt gebracht die voldoen aan alle gestelde eisen van Vlarema. Deze zakken zijn gemaakt van 100% gerecycled polyethyleen en zijn ook weer uitstekend te recyclen. Door deze zakken te gebruiken, dragen consumenten bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van de recycling. Op onze verpakkingen is duidelijk VLAREMA APPROVED vermeld.

De Vlarema vuilniszakken van Base Packaging zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat consumenten de juiste zakken kunnen kiezen voor hun afval. De zakken zijn ook zeer stevig en scheurvast, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen en vervoeren van afval.

Het gebruik van Vlarema vuilniszakken is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook helpen bij het verminderen van afvalkosten. Gemeenten en steden kunnen deze zakken namelijk gebruiken voor het ophalen van afval, wat bijdraagt aan een efficiëntere afvalverwerking.

Base Packaging heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn en heeft daarom de Vlarema vuilniszakken ontwikkeld als een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Door gebruik te maken van deze zakken, kunnen consumenten hun steentje bijdragen aan een schonere wereld.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
+ 31 (0) 174 671 088
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug