Base Packaging is leverancier van afvalzakken. Denk hierbij aan vuilnis- en pedaalemmerzakken, maar bijvoorbeeld ook aan grote containerzakken. 

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben een passie voor plastic. Door de professionele en klantgerichte manier van werken, kunt u rekenen op een passend advies. Onze productadviseurs weten precies welke zak of tas het beste past bij uw situatie. We kunnen snel leveren, doordat we veel producten in diverse maten en kleuren op voorraad hebben staan. Naast voorraadartikelen helpen we u graag aan maatwerk, denk hierbij aan afwijkende maten of uw eigen bedrukking. Bekijk hier onze lijst met voorraadartikelen!

Wij zijn BRC gecertificeerd, wat betekent dat we zakken kunnen leveren die zijn gekeurd om voedsel veilig in te verpakken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Best Packaging Group. Alle bedrijven in deze groep zijn gespecialiseerd in een bepaald gedeelte van de verpakkingsbranche, waardoor zij elkaar versterken. Al deze bedrijven werken individueel van elkaar, maar maken gebruik van elkaars kennis en kunde. Zo kunnen we u voorzien van het complete verpakkingspakket en u geheel ontzorgen.

Wilt u meer weten over Base Packaging? Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze brochure aan, volg ons op Facebook of plan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onze productadviseurs!