Binnenkort verkrijgbaar; Hét alternatief voor conventionele plastics!

Binnenkort verkrijgbaar; Hét alternatief voor conventionele plastics!
Duurzaamheid en de verpakkingsindustrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De branche vraagt om duurzame verpakkingsoplossingen en steeds vaker is het zelfs een eis. Om plastic is tegenwoordig veel te doen en dat is ons natuurlijk niet ontgaan.

Voor de meeste mensen is plastic tegenwoordig een vies woord, terwijl niet ontkend kan worden dat plastic vaak het meest geschikte materiaal is voor vele toepassingen. Plastic bespaart energie en materiaal bij de productie t.o.v. bijvoorbeeld papier alternatieven. Base Packaging streeft naar het aanbieden van zoveel mogelijk duurzame verpakkingsoplossingen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dit ook kan mét plastic.

Change is (almost) here!
Waarom we daar zo van overtuigd zijn? Omdat we werken aan een heel mooi én uniek product. En daar zijn we trots op! Het liefst zouden we het van de daken schreeuwen, maar we moeten ons nog even inhouden. Binnenkort zullen we u natuurlijk uitgebreid informeren. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of houdt onze nieuwsbrieven en social media kanalen in de gaten, dan mist u niks!