Nieuws

Het hergebruik van plastic verpakkingsmateriaal in de Europese Unie is sinds 2005 bijna verdubbeld. Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Onderzoekers van The Ocean Clean-up zijn gestart met een onderzoek naar de herkomst van plastic afval in het milieu. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Ocean Clean Up heeft ruim 4 weken geleden 'System 001' ingezet in het Great Pacific Garbage Patch. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Heeft u hem al zien rijden? De nieuwe Base vrachtwagen is gearriveerd!

Op 15 januari verscheen het artikel op NOS: 'Is het nu echt nodig om 250 verschillende soorten plastic te gebruiken?' Wat houdt dit precies in?

Op 28 januari verscheen het artikel op NOS: 'Multinationals pakken plastic afvalberg aan, maar is het genoeg?' Wat heeft dit voor gevolg?

Op 8 januari 2018 verscheen het artikel op NOS: 'China wil ons plastic afval niet meer recyclen, dus verbranden we het maar.' Wat betekent dit?

De folder van de Best Packaging Group is uit! Wilt u meer weten over de bedrijven die zijn aangesloten bij de Best Packaging Group? Vraag dan snel de folder bij ons aan.

Sinds maart 2015 is Base Packaging aangesloten bij de Best Packaging Group. Dit is een groep van verpakkingsspecialisten die elkaar versterken in verschillende sectoren.

Het BRC certificaat van Base Packaging is weer verlengd voor het jaar 2018. Dit houdt in dat onze producten gekeurd zijn op het gebied van voedselveiligheid.

Ongeveer één keer per maand verstuurt Base een nieuwsbrief naar klanten en geïnteresseerden. U bent hiermee als eerste op de hoogte van nieuwe producten of leuke aanbiedingen!

Wilt u meer weten over Base Packaging? Waar we voor staan en wat de mogelijkheden bij ons zijn? Vraag dan onze brochure aan met alle informatie over onze passie voor plastics!

Om nog efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker te kunnen rijden, heeft de BPG nu ook zijn eigen vrachtwagen. Natuurlijk met een frisse, herkenbare bedrukking, zodat u ons van ver aan ziet komen!