Nieuws

Nieuw in ons assortiment 100% Biologisch en composteerbaar

Per heden hebben wij ons assortiment uitgebreid met biologisch afbreekbare zakken van ons huismerk.

Deze zakken zijn vervaardigd van aardappel en maiszetmeel en zijn met name geschikt voor GFT afval.

De BIO-zakken mogen in de GFT bak en zijn voor 100% biologisch afbreekbaar!

Per heden verkrijgbaar:

30 liter inhoud

60 liter inhoud

120 liter inhoud

*zeer scherp geprijsd en van zeer hoge kwaliteit!**

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met onze BIO-zakken?

Neem dan contact op met onze verkoop afdeling op Tel. 0174-671088

of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GROTE VOORRAAD NITRIL HANDSCHOENEN BIJ BASE!

Wereldwijd ia er momenteel een groot tekort aan nirtil handschoenen.

Doordat er een immense toename is van het gebruik van deze handschoenen is de vraag groter dan het aanbod.

Onze inkoop kanalen bevestigen van diverse kanten dat de tekorten nog zeker tot eind van dit jaar zullen aanhouden mits er geen

tweede golf covid19 plaats vind. In dat geval zullen de tekorten alleen nog maar oplopen.

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij op tijd hebben kunnen schakelen met onze leveranciers, per heden direct uit voorraad leverbaar:

 

NITRIL HANDSCHOENEN POEDERVRIJ

KLEUR; BLAUW

Verpakking: 10 x 100stuks in dispencer doos

Pallets a 63 doos

Neem contact op met onze verkoop afdeling voor de actuele prijzen op:

tel. 0174-671088 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Ocean Clean up onthuld The Interceptor

Vandaag heeft The Ocean Clean-up de uitvinding onthuld om de niet-aflatende stroom van plasticvervuiling naar de oceanen te voorkomen. De Interceptor ™, die sinds 2015 in ontwikkeling is, vormt een aanvulling op de oprichtingsmissie om de wereldzeeën van plastic te bevrijden.

Bio-Base(d) in de schijnwerpers!

Eind mei zijn de Bio-Base(d) afvalzakken geïntroduceerd. Hét alternatief voor conventionele afvalzakken. Ook in de verschillende media stonden de Bio-Base(d) afvalzakken uitgebreid in de schijnwerpers. Dat maakt ons trots!

The Ocean Clean-up; System 001/B in gebruik genomen

In de afgelopen update berichten we al over de wijzigingen in het ontwerp van system 001. Het vernieuwde design, system 001/b genaamd, is na een reis van ruim 8 dagen aangekomen op de plek van bestemming. Gereed om in gebruik genomen te worden en te worden onderworpen aan verschillende testen.

Base steunt goede doel; Alpe d'HuZes 2019

Van 2-7 juni stond het sportieve evenement Alpe d'HuZes op het programma. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Base Packaging draagt dit goede doel een warm hart toe door te sponsoren én zelf mee te fietsen. 

The Ocean Clean-up; Verbeteringen aan System 001 voltooid!

Afgelopen september werd System 001 voor het eerst ingezet in de Great Pacific Garbage Patch. Het startsein voor de allereerste actie om de oceaan schoner te maken. In een eerder nieuwsbericht melden we al dat er de nodige opstartproblemen waren. Het systeem was onder andere nog niet volledig ‘plastic-dicht’ en liet het nodige plastic nog ontsnappen.

Persbericht; Base Packaging introduceert Bio-Base(d) afvalzak van groene PE

Het Westlandse bedrijf Base Packaging introduceert vandaag als eerste een milieuvriendelijke afvalzak die voor 85% gemaakt is van suikerrietafval. Door gebruik te maken van deze grondstof is er geen sprake van een CO2 uitstoot, maar een CO2 inname van wel 1,3 keer het gewicht van de duurzame zak. Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Binnenkort verkrijgbaar; Hét alternatief voor conventionele plastics!

Duurzaamheid en de verpakkingsindustrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De branche vraagt om duurzame verpakkingsoplossingen en steeds vaker is het zelfs een eis. Om plastic is tegenwoordig veel te doen en dat is ons natuurlijk niet ontgaan. Weten wat wij daar aan doen? Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Recycling van plastic verpakkingen in EU bijna verdubbeld sinds 2005

Het hergebruik van plastic verpakkingsmateriaal in de Europese Unie is sinds 2005 bijna verdubbeld. Lees hieronder verder voor het hele artikel.

Ocean Clean-up brengt herkomst plastic afval in het milieu in kaart

Onderzoekers van The Ocean Clean-up zijn gestart met een onderzoek naar de herkomst van plastic afval in het milieu. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Ocean Clean Up zet System 001 in!

Ocean Clean Up heeft ruim 4 weken geleden 'System 001' ingezet in het Great Pacific Garbage Patch. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Eigen Base Packaging vrachtwagen

Heeft u hem al zien rijden? De nieuwe Base vrachtwagen is gearriveerd!

NOS artikel: 250 soorten plastic echt nodig?

Op 15 januari verscheen het artikel op NOS: 'Is het nu echt nodig om 250 verschillende soorten plastic te gebruiken?' Wat houdt dit precies in?

NOS artikel: Multinationals pakken plastic afvalberg aan

Op 28 januari verscheen het artikel op NOS: 'Multinationals pakken plastic afvalberg aan, maar is het genoeg?' Wat heeft dit voor gevolg?

NOS artikel: China wil ons plastic afval niet meer

Op 8 januari 2018 verscheen het artikel op NOS: 'China wil ons plastic afval niet meer recyclen, dus verbranden we het maar.' Wat betekent dit?

Folder Best Packaging Group

De folder van de Best Packaging Group is uit! Wilt u meer weten over de bedrijven die zijn aangesloten bij de Best Packaging Group? Vraag dan snel de folder bij ons aan.

Base member of the Best Packaging Group

Sinds maart 2015 is Base Packaging aangesloten bij de Best Packaging Group. Dit is een groep van verpakkingsspecialisten die elkaar versterken in verschillende sectoren.

Base behaalt het BRC certificaat 2018

Het BRC certificaat van Base Packaging is weer verlengd voor het jaar 2018. Dit houdt in dat onze producten gekeurd zijn op het gebied van voedselveiligheid.

Blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen!

Ongeveer één keer per maand verstuurt Base een nieuwsbrief naar klanten en geïnteresseerden. U bent hiermee als eerste op de hoogte van nieuwe producten of leuke aanbiedingen!

De brochure van Base Packaging is verkrijgbaar!

Wilt u meer weten over Base Packaging? Waar we voor staan en wat de mogelijkheden bij ons zijn? Vraag dan onze brochure aan met alle informatie over onze passie voor plastics!

Nieuwe vrachtwagen van de Best Packaging Group

Om nog efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker te kunnen rijden, heeft de BPG nu ook zijn eigen vrachtwagen. Natuurlijk met een frisse, herkenbare bedrukking, zodat u ons van ver aan ziet komen!